Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails].
Informácie o publikácii
Zápis:
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 86-91.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela, GOLIAN Jozef, MENDELOVÁ Andrea, TANČINOVÁ Dana
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác)
Food safety and food quality (proceedings of the scientific papers)
online, S. 86-91
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-2353-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský