Publikačný výstup

Základy fyziológie potravinových zvierat : Praktické cvičenia [Basics of physiology of food animals: Practical exercises].

Informácie o publikácii

Zápis:
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana. Základy fyziológie potravinových zvierat : Praktické cvičenia [Basics of physiology of food animals: Practical exercises]. Rec. Agnesa Lukačínová, Viera Almášiová. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-722-7, 79 s. [4,014AH]
Rok vydania:
2021
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Agnesa Lukačínová, Viera Almášiová
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-722-7
Rozsah:
79 s. [4,014AH]
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský