Publikačný výstup

Stanovenie nutričnej hodnoty, senzorických a fyzikálno-chemických vlastností bryndze vyrobených v podmienkach veľko a malovýroby : diplomová práca.

Informácie o publikácii

Zápis:
KIŠÁKOVÁ, Erika. Stanovenie nutričnej hodnoty, senzorických a fyzikálno-chemických vlastností bryndze vyrobených v podmienkach veľko a malovýroby : diplomová práca. Košice : UVLF 2022. 58 l. : 3 prílohy + CD-ROM.
Rok vydania:
2022
Kategória:
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
Typ výstupu:
OPK - publikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D
Autori:
KIŠÁKOVÁ Erika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Rozsah:
58 l.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský