Publikačný výstup

Prežívateľnosť produkčných probiotických kmeňov vo vybranej aplikačnej forme [Surviving of production probiotic strains in a selected application form].

Informácie o publikácii

Zápis:
FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - FRANC, Aleš - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Prežívateľnosť produkčných probiotických kmeňov vo vybranej aplikačnej forme [Surviving of production probiotic strains in a selected application form]. In: Česká a slovenská farmacie. 2022. ISSN 1210-7816, Vol. 71, no. 1 (2022), p. 27-33.
(17 - H-index, 0.150 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2022
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Podiel UVLF:
84 %
Vydanie:
Česká a slovenská farmacie
Vol. 71, no. 1 (2022), p. 27-33
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1210-7816
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Zdravotnícke vedy a odbory zamerané na skvalitňovanie života
Názov študijného odoboru: farmácia
Scientometria:
17 - H-index, 0.150 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
slovenský