Publikačný výstup

Evaluation of rumen fermentation by analysis of volatile fatty acid profiles in rumen fluid of cows : diplomová práca [Hodnotenie bachorovej fermentácie analýzou profilu unikavých mastných kyselín v bachorovej tekutine u dojníc].

Informácie o publikácii

Zápis:
EINARSDÓTTIR, Sólrún. Evaluation of rumen fermentation by analysis of volatile fatty acid profiles in rumen fluid of cows : diplomová práca [Hodnotenie bachorovej fermentácie analýzou profilu unikavých mastných kyselín v bachorovej tekutine u dojníc]. Košice : UVLF 2022. 57 l. + CD-ROM.
Rok vydania:
2022
Kategória:
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
Typ výstupu:
OPK - publikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D
Autori:
EINARSDÓTTIR Sólrún
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Rozsah:
57 l.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický