Publikačný výstup

Biochemical properties of Atranorin-induced behavioral and systematic changes of laboratory rats.

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠIMKO, Patrik - LEŠKANIČOVÁ, Andrea - SUVÁKOVÁ, Mária - BLICHÁROVÁ, Alžbeta - KARASOVÁ, Martina - GOGA, Michal - KOLESÁROVÁ, Mariana - BOJKOVÁ, Bianka - MAJEROVÁ, Petra - ŽIDEKOVÁ, Nela - BARVIK, Ivan - KOVÁČ, Andrej - KISKOVÁ, Terézia. Biochemical properties of Atranorin-induced behavioral and systematic changes of laboratory rats. In: Life. 2022. ISSN 2075-1729, Vol. 12, no. 7 (2022), art. no. 1090, p. [1-19]
(2021: 3.253 - IF, 40 - H-index, 0.588 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2022
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
ŠIMKO Patrik
10 %
LEŠKANIČOVÁ Andrea
10 %
SUVÁKOVÁ Mária
7 %
BLICHÁROVÁ Alžbeta
7 %
GOGA Michal
7 %
KOLESÁROVÁ Mariana
7 %
BOJKOVÁ Bianka
7 %
MAJEROVÁ Petra
7 %
ŽIDEKOVÁ Nela
7 %
BARVIK Ivan
7 %
KISKOVÁ Terézia
10 %
Podiel UVLF:
14 %
Vydanie:
Life
Vol. 12, no. 7 (2022), art. no. 1090, p. [1-19]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2075-1729
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2021: 3.253 - IF, 40 - H-index, 0.588 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2024-2024: [1] BACZEWSKA, I. - HAWRYLAK-NOWAK, B. - OZIMEK, E. - SĘCZYK - DRESLER, S. Enhanced accumulation of biologically active compounds in lichens with potential functional food applications. In Food Chemistry, 2024-11-15, 458, pp. ISSN 03088146. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2024.140286.