Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizika antibiotickej rezistencie na verejné zdravie [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health].
Informácie o publikácii
Zápis:
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizika antibiotickej rezistencie na verejné zdravie [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health]. In: Ingrovy dny 2022 : Sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2022. 2022. ISBN 978-80-7509-828-3, s. 164-182.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Autori:
Podiel UVLF:
60 %
Autori vydania:
PIECHOWICZOVÁ Markéta, SALÁKOVÁ Alena
Vydanie:
Ingrovy dny 2022
book of the 48th food quality and safety conference, 1. března 2022 Brno
Sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
S. 164-182
Vydavateľ:
Mendelova univerzita v Brně
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7509-828-3
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský