Publikačný výstup

Presence of hepatitis E virus in food animals and in human population in Slovakia.

Informácie o publikácii

Zápis:
JACKOVÁ, Anna - PAVLOVÁ, Alica - DUDÁŠOVÁ, Katarína - KOČÍKOVÁ, Božena - MANDELÍK, René - NOVOTNÝ, Jaroslav - VILČEK, Štefan. Presence of hepatitis E virus in food animals and in human population in Slovakia. In: 6th European Association of Veterinary Laboratory Diagnosticians - EAVLD 2022 : 1. vyd. Brussels : EAVLD, 2022. s. 65.
Rok vydania:
2022
Kategória:
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
PAVLOVÁ Alica
20 %
DUDÁŠOVÁ Katarína
10 %
Podiel UVLF:
70 %
Vydanie:
6th European Association of Veterinary Laboratory Diagnosticians - EAVLD 2022
S. 65
Vydavateľ:
EAVLD
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brussels
Krajina vydania:
Španielsko
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický