Publikačný výstup

Mercury content in the wild edible Leccinum mushrooms growing in Slovakia: environmental and health risk assessment.

Informácie o publikácii

Zápis:
ČERYOVÁ, Natália - JANČO, Ivona - ŠNIRC, Marek - LIDIKOVÁ, Judita - SABO, Rastislav - WASSENAAR, Theodorus - MERORO, Alexander - AMWELE, Hilma - ÁRVAY, Július. Mercury content in the wild edible Leccinum mushrooms growing in Slovakia: environmental and health risk assessment. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2022. ISSN 1338-5178, Vol. 12, sp. iss. (2022), art. no. 9455, p. [1-6]
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2022
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
ČERYOVÁ Natália
21 %
JANČO Ivona
11 %
ŠNIRC Marek
11 %
LIDIKOVÁ Judita
11 %
WASSENAAR Theodorus
5 %
MERORO Alexander
5 %
AMWELE Hilma
5 %
ÁRVAY Július
20 %
Podiel UVLF:
11 %
Vydanie:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Vol. 12, sp. iss. (2022), art. no. 9455, p. [1-6]
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1338-5178
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Zdravotnícke vedy a odbory zamerané na skvalitňovanie života
Názov študijného odoboru: farmácia
Scientometria:
2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický