Chemical composition, antimicrobial activities, and molecular docking studies of Turkish propolis ethanol extract.
Informácie o publikácii
Zápis:
OZBEY, Gokben - MUZ, Mustafa Necati - TANRIVERDI, Elif Seren - ERKAN, Sultan - BULUT, Niyazi - OTLU, Baris - ZIGO, František. Chemical composition, antimicrobial activities, and molecular docking studies of Turkish propolis ethanol extract. In: Czech Journal of Food Sciences. 2023. ISSN 1212-1800, Vol. 41, č. 2 (2023), p. 144-154.
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2023
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
OZBEY Gokben
30 %
MUZ Mustafa Necati
5 %
TANRIVERDI Elif Seren
5 %
ERKAN Sultan
5 %
BULUT Niyazi
5 %
OTLU Baris
5 %
45 %
Podiel UVLF:
45 %
Vydanie:
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 41, č. 2 (2023), p. 144-154
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
1212-1800
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický