Publikačný výstup

Správne zasušenie dojníc je kľúčom k úspešnej produkcií mlieka [Proper drying of dairy cows is the key to successful milk production].

Informácie o publikácii

Zápis:
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - PECKA-KIEŁB, Ewa - PECKA-KIEŁB, Ewa - BAK, H. Kathrine. Správne zasušenie dojníc je kľúčom k úspešnej produkcií mlieka [Proper drying of dairy cows is the key to successful milk production]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XX. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou on-line. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-029-9, online, s. 66-70.
Rok vydania:
2023
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Autori:
PECKA-KIEŁB Ewa
5 %
PECKA-KIEŁB Ewa
10 %
BAK H. Kathrine
5 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XX. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou on-line
online, S. 66-70
Vydavateľ:
SSPLPVV SAV
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8266-029-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský