Detekcia rezistentných Escherichia coli v priebehu spracovania mäsa v potravinárskych podnikoch : rigorózna práca [Detection of resistant Escherichia coli during meat processing in food establishments].
Informácie o publikácii
Zápis:
DANČOVÁ, Nikola. Detekcia rezistentných Escherichia coli v priebehu spracovania mäsa v potravinárskych podnikoch : rigorózna práca [Detection of resistant Escherichia coli during meat processing in food establishments]. Košice : UVLF 2023. 70 l. : tab. 5, obr. 13, grafy 4 + CD-ROM.
Rok vydania:
2023
Kategória:
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
Typ výstupu:
OPK - publikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D
Autori:
DANČOVÁ Nikola
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Rozsah:
70 l.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský