Analýza kvalitatívnych parametrov potravín živočíšneho pôvodu s využitím inštrumentálnych metód a metódy viacnásobnej faktorovej analýzy : habilitačná práca - neobhájená.
Informácie o publikácii
Zápis:
. Analýza kvalitatívnych parametrov potravín živočíšneho pôvodu s využitím inštrumentálnych metód a metódy viacnásobnej faktorovej analýzy : habilitačná práca - neobhájená. Košice : UVLF 2024. 140 l. + CD-ROM.
Rok vydania:
2024
Kategória:
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
Typ výstupu:
OPK - publikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Rozsah:
140 l.
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský