Prospešnosť kmeňa Lactococcus lactis MK1/3 zo surového kozieho mlieka [Benefits of the strain Lactococcus lactis MK1/3 from raw goat milk].

Informácie o publikácii

Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - TOMÁŠKA, Martin - DRONČOVSKÝ, Maroš - DVOROŽŇÁKOVÁ, Emília - PETROVÁ, Miroslava - ZÁBOLYOVÁ, Natália - BINO, Eva - KOLOŠTA, Miroslav - MAĎAR, Marián - MUCHA, Rastislav - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Prospešnosť kmeňa Lactococcus lactis MK1/3 zo surového kozieho mlieka [Benefits of the strain Lactococcus lactis MK1/3 from raw goat milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 46-49.
Rok vydania:
2025
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRI - príspevok
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
TOMÁŠKA Martin
0 %
DRONČOVSKÝ Maroš
0 %
DVOROŽŇÁKOVÁ Emília
0 %
PETROVÁ Miroslava
0 %
ZÁBOLYOVÁ Natália
0 %
BINO Eva
0 %
KOLOŠTA Miroslav
0 %
MUCHA Rastislav
0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
KRÁČMAR Stanislav, CAPCAROVÁ Marcela, NEDOMOVÁ Šárka, ČERVENKA Libor, SUMCZYNSKI Daniela, ČANIGOVÁ Margita, MINÁRIK Peter
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Zborník vedeckých prác
online, s. 46-49
Vydavateľ:
Garmond
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8266-081-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický