Publikačný výstup

Ekonomicko-organizačné problémy výroby kravského mlieka [Economic and organizing problems of cow milk production].

Informácie o publikácii

Zápis:
HADBAVNÝ, Michal - KORIMOVÁ, Jana - KORIM, Peter - KREMEŇ, Jozef. Ekonomicko-organizačné problémy výroby kravského mlieka [Economic and organizing problems of cow milk production]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 237-239.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 237-239
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-39-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2018-2018: [1] ZIYAINA, Mohamed - GOVINDAN, Byju N. - RASCO, Barbara - COFFEY, Todd - SABLANI, Shyam S. Monitoring Shelf Life of Pasteurized Whole Milk Under Refrigerated Storage Conditions: Predictive Models for Quality Loss. In JOURNAL OF FOOD SCIENCE. ISSN 0022-1147, 2018, vol. 83, no. 2, pp. 409-418. [WoS]
2002-2002: [1] BURDOVA, O. - BARANOVA, M. - LAUKOVA, A. - ROZANSKA, H. - ROLA, J.G. Hygiene of pasteurized milk depending on psychrotrophic microorganisms. In BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY. ISSN 0042-4870, 2002, vol. 46, no. 2, p. 325-329.