Stresory a nutričná hodnota hydinového mäsa.
Informácie o publikácii
Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra - VÁRADY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Stresory a nutričná hodnota hydinového mäsa. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny : Zborník prednášok a posterov, 1.-3. júna 2000, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. ISBN 80-7148-041-X, s. 110-112.
Rok vydania:
2000
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny
Zborník prednášok a posterov, 1.-3. júna 2000, Vysoké Tatry
S. 110-112
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-041-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2008-2008: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 116-118.
2001-2001: [4] PÁSTOROVÁ, Bernardína - MOLNÁROVÁ, Marie - STANÍKOVÁ, Angela. Katecholamíny v riadenej reprodukcii oviec. In XIX.Dni živočíšnej fyziológie : Košice, 27.-28.septembra 2001. - Košice : ÚSTAV FYZIOLÓGIE HOSPODÁRSKYCH ZVIERAT SAV, 2001, s.52.