Odchyt švábovitého hmyzu v potravinárskych prevádzkach. Súčasť HACCP a sanitačných programov [Capturing cockroaches in the food industry-part HACCP and sanitation programmes].
Informácie o publikácii
Zápis:
KOČIŠOVÁ, Alica - PETROVSKÝ, Miloslav. Odchyt švábovitého hmyzu v potravinárskych prevádzkach. Súčasť HACCP a sanitačných programov [Capturing cockroaches in the food industry-part HACCP and sanitation programmes]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 129-133.
Rok vydania:
2000
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
PETROVSKÝ Miloslav
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny
S. 129-133
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2003-2003: [1] KOTTFEROVA, J. - PIPOVA, M. - ONDRASOVIC, M. - NAGY, J. - VARGOVA, M. Practical validation of the ATP bioluminescence method for determination of the extent of microbial contamination. In MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL. ISSN 0026-3788, 2003, vol. 58, no. 5-6, p. 264-266.