Publikačný výstup

Mikrobiológia zmrazeného a rozmrazeného hydinového mäsa [The microbiology of frozen and defrosted poultry meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - VANÍKOVÁ, D. - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Mikrobiológia zmrazeného a rozmrazeného hydinového mäsa [The microbiology of frozen and defrosted poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 134-137.
Rok vydania:
2000
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
VANÍKOVÁ D.
0 %
LACIAKOVÁ Anna
0 %
MIŽÁKOVÁ Adriana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny
S. 134-137
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický