Publikačný výstup

Stanovenie tetracyklínov v hydinovom mäse a vo vajciach metódou HPLC [Determination of tetracyclines in poultry meat and eggs by HPLC].

Informácie o publikácii

Zápis:
SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf - POPELKA, Peter. Stanovenie tetracyklínov v hydinovom mäse a vo vajciach metódou HPLC [Determination of tetracyclines in poultry meat and eggs by HPLC]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 201-202.
Rok vydania:
2000
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
SOKOL Jozef
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny
S. 201-202
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický