Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v peripartálnom období pri deficite NH3 v bachorovom obsahu [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the peripartal period at the deficit of NH3 in the rumen content].
Informácie o publikácii
Zápis:
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v peripartálnom období pri deficite NH3 v bachorovom obsahu [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the peripartal period at the deficit of NH3 in the rumen content]. In: Dni výživy zvierat : Nitra 19.- 20. september 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. ISBN 80-8069-068-5, s. 41-47.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Dni výživy zvierat
Zborník vedeckých prác z medzinárodnej konferencie
Nitra 19.- 20. september 2002
s. 41-47
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-068-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický