Use of ent M, new variant of ent P to control Listeria innocua in experimentally contaminated Gombasek sausage : Short communication.
Informácie o publikácii
Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter - MAREKOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Use of ent M, new variant of ent P to control Listeria innocua in experimentally contaminated Gombasek sausage : Short communication. In: Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2003. ISSN 0003-925X, Roč. 54, č. 2 (2003), s. 46-48.
(2003: 0.257 - IF, 15 - H-index, 0.204 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2003: 0.257 - IF, 15 - H-index, 0.204 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2003
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Archiv fur Lebensmittelhygiene
Roč. 54, č. 2 (2003), s. 46-48
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0003-925X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2003: 0.257 - IF, 15 - H-index, 0.204 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2009-2009: [1] JOFRÉ, A. - AYMERICH, T. - GARRIGA, M. Improvement of the food safety of low acid fermented sausages by enterocins A and B and high pressure. In FOOD CONTROL. ISSN 0956-7135, 2009, vol.20, no. 2, pp. 179-184.
2008-2008: [1] AYMERICH, T. - PICOUET, P.A. - MONFORT, J.M. Decontamination technologies for meat products. MEAT SCIENCE. ISSN 0309-1740, JAN-FEB 2008, vol. 78, no. 1-2, p. 114-129.