Publikačný výstup

Biogenic amines in ewe's milk lump cheese and bryndza.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - CABADAJ, Rudolf. Biogenic amines in ewe's milk lump cheese and bryndza. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2004. ISSN 0042-4870, Roč. 48, č. 1 (2004), s. 53-57.
Rok vydania:
2004
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy
Roč. 48, č. 1 (2004), s. 53-57
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0042-4870
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2004: 0.192 - IF, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2020-2020: [1] DURAK-DADOS, Agata - MICHALSKI, Miroslaw - OSEK, Jacek. Histamine and other biogenic amines in food. In JOURNAL OF VETERINARY RESEARCH. ISSN 2450-7393, 2020, vol. 64, no. 2, pp. 281-288. [WoS]
2017-2017: [1] MADEJSKA, Anna - MICHALSKI, Miroslaw - OSEK, Jacek. Biogenic amines in rennet ripening cheeses as a health risk to consumers. In MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE. ISSN 0025-8628, 2017, vol. 73, no. 4, pp. 214-219. [WoS]
2016-2016: [1] KHAIRY, Gasser M. - AZAB, Hassan A. - EL-KORASHY, Sabry A. - STEINER, Mark-Steven - DUERKOP, Axel. Validation of a Fluorescence Sensor Microtiterplate for Biogenic Amines in Meat and Cheese. In JOURNAL OF FLUORESCENCE. ISSN 1053-0509, 2016, vol. 26, no. 5, pp. 1905. [WoS]
2008-2008: [1] BERTHOLD, A. - NOWOSIELSKA, D. Biogenic amines in food | Aminy biogenne w żywności. In Medycyna Weterynaryjna, 2008, 64, 6, pp. 745-748. [Scopus]