Publikačný výstup

The influence of probiotic preparation with Bacillus on selected haematological and protein parameters in suckling piglets.

Informácie o publikácii

Zápis:
LINK, Róbert - KOVÁČ, Gabriel - NOVOTNÝ, Jaroslav - HÚSKA, Miroslav. The influence of probiotic preparation with Bacillus on selected haematological and protein parameters in suckling piglets. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 199-203.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník vedeckých prác z medzinárodnej konferencie, Nitra 6.10.2005
s. 199-203
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-594-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický