Publikačný výstup

Vplyv chlórovania pitnej vody na kvalitu vaječnej škrupiny : [The influence of chlorination of drinking water on the quality of eggshell]

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠÁLY, Ján - NEUSCHL, Jozef - MÁTÉOVÁ, Silvia - BARANOVÁ, Darina. Vplyv chlórovania pitnej vody na kvalitu vaječnej škrupiny : [The influence of chlorination of drinking water on the quality of eggshell] In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 294-297.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŠÁLY Ján
0 %
NEUSCHL Jozef
0 %
MÁTÉOVÁ Silvia
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník vedeckých prác z medzinárodnej konferencie, Nitra 6.10.2005
s. 294-297
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-594-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický