Publikačný výstup

Vplyv teploty na dynamiku tvorby kyseliny mliečnej v mäse hydiny [The influence of temperature on the dynamics of lactic acid production in poultry meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
BALSYTE, G. - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Vplyv teploty na dynamiku tvorby kyseliny mliečnej v mäse hydiny [The influence of temperature on the dynamics of lactic acid production in poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 25-26.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BALSYTE G.
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 25-26
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský