Rezíduá tylozínu v ovčom mlieku a ich vplyv na jeho technologické vlastnosti [Tylosin residues in ewes milk and their influence on its technological properties].
Informácie o publikácii
Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - DZURENDOVÁ, Karin. Rezíduá tylozínu v ovčom mlieku a ich vplyv na jeho technologické vlastnosti [Tylosin residues in ewes milk and their influence on its technological properties]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 64-65.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 64-65
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský