Rezíduá tylozínu v hydinovom mäse po jeho experimentálnom podávaní [Tylosin residues in poultry meat after experimental administration].
Informácie o publikácii
Zápis:
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Rezíduá tylozínu v hydinovom mäse po jeho experimentálnom podávaní [Tylosin residues in poultry meat after experimental administration]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 159-160.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
SOKOL Jozef
0 %
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
0 %
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 159-160
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský