Publikačný výstup

Zmeny kvalitatívnych ukazovateľov bravčového mäsa počas dlhodobého mraziarenského uskladnenia.

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra. Zmeny kvalitatívnych ukazovateľov bravčového mäsa počas dlhodobého mraziarenského uskladnenia. In: VI. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 8.-9. júna 2005 : Zborník z vedeckého seminára Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. ISBN 80-8069-526-1, s. 258-262.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
KRAMÁROVÁ Marcela, MASSANYI Peter, LUKÁČ Norbert
Vydanie:
VI. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 8.-9. júna 2005
Zborník z vedeckého seminára Nitra
S. 258-262
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-526-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2008-2008: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 171-174.