Monascus purpureus ako alternatívna prídavná látka z pohľadu bezpečnosti potravín [Monascus purpureus an alternative additives from food safety point of view].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Monascus purpureus ako alternatívna prídavná látka z pohľadu bezpečnosti potravín [Monascus purpureus an alternative additives from food safety point of view]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 3-4.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005
s. 3-4
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-503-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický