Publikačný výstup

Pružnosť pri uplatňovaní nariadenia (ES) č. 852/2004 z pohľadu pokračovania v tradičných metódach na ktoromkoľvek stupni výroby.

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - HARCSA, Ladislav. Pružnosť pri uplatňovaní nariadenia (ES) č. 852/2004 z pohľadu pokračovania v tradičných metódach na ktoromkoľvek stupni výroby. In: Hygienické podmienky výroby a predaja potravín : Bratislava : Potravinárska komora Slovenska, 2005. 2005.
Rok vydania:
2005
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
HARCSA Ladislav
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygienické podmienky výroby a predaja potravín
Zborník z odborného seminára, 24. november 2005, Bratislava
Vydavateľ:
Potravinárska komora Slovenska
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský