Publikačný výstup

Pomer omega-6: omega-3 PNMK v krmive a vplyv mastných kyselín na zloženie tuku a vajec.

Informácie o publikácii

Zápis:
VAŠKO, Ladislav - KAŠTEĽ, Rudolf - TREBUNOVÁ, Andrea - TUČKOVÁ, Marta - ŠVEDOVÁ, Martina - KORÉNEK, Marián. Pomer omega-6: omega-3 PNMK v krmive a vplyv mastných kyselín na zloženie tuku a vajec. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 101-104.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
VAŠKO Ladislav
0 %
KAŠTEĽ Rudolf
0 %
TREBUNOVÁ Andrea
0 %
ŠVEDOVÁ Martina
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 101-104
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-055-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický