Effect of temperature and storage time on biogenic anmine levels in pheasant meat.
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter. Effect of temperature and storage time on biogenic anmine levels in pheasant meat. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 413-416.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
PAULSEN Peter
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 413-416
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-055-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický