Kvalita hydinových mäsových výrobkov v kontexte legislatívnych zmien potravinového kódexu SR [Quality of poultry meat products respecting legislative changes of food code of Slovak republic].
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - ŠALITROŠOVÁ, H. - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita hydinových mäsových výrobkov v kontexte legislatívnych zmien potravinového kódexu SR [Quality of poultry meat products respecting legislative changes of food code of Slovak republic]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 86-89.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 86-89
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-055-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický