Publikačný výstup

Čistenie a dezinfekcia v potravinárskom priemysle.

Informácie o publikácii

Zápis:
LAKTIČOVÁ, Katarína - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - SASÁKOVÁ, Naďa - VARGOVÁ, Milada - ŠMIRJÁKOVÁ, Simona - JURIŠ, Peter. Čistenie a dezinfekcia v potravinárskom priemysle. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 3 (2006), s. 150-151.
Rok vydania:
2006
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 31, č. 3 (2006), s. 150-151
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2015-2015: [4] VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na Staphylococcus aureus. In Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. XVII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. - Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, cD-ROM, S.106-116.