Publikačný výstup

Základné etapy dezinsekcie v potravinárskych prevádzkach.

Informácie o publikácii

Zápis:
KUDRÍKOVÁ, Denisa - LAKTIČOVÁ, Katarína - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VARGOVÁ, Milada - HROMADA, Rudolf - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Základné etapy dezinsekcie v potravinárskych prevádzkach. In: Nové smery vo veterinárnej fyziológii. Zborník príspevkov prezentovaných na Seminári doktorandov venovanom pamiatke akademika Boďu, ktorý sa konal dňa 25. októbra 2006 v Košiciach. Košice : ÚSTAV FYZIOLÓGIE HOSPODÁRSKYCH ZVIERAT SAV, 2006. 2006. ISBN 80-968618-1-6, s. 36-39.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Nové smery vo veterinárnej fyziológii. Zborník príspevkov prezentovaných na Seminári doktorandov venovanom pamiatke akademika Boďu, ktorý sa konal dňa 25. októbra 2006 v Košiciach
Zborník príspevkov prezentovaných na Seminári doktorandov venovanom pamiatke akademika Boďu, ktorý sa konal dňa 25. októbra 2006 v Košiciach
s. 36-39
Vydavateľ:
ÚSTAV FYZIOLÓGIE HOSPODÁRSKYCH ZVIERAT SAV
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-968618-1-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský