Publikačný výstup

HYGIENA SPRACOVANIA MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV A LAHODOK VO SVETLE LEGISLATIVNYCH POZIADAVIEK EU.

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. HYGIENA SPRACOVANIA MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV A LAHODOK VO SVETLE LEGISLATIVNYCH POZIADAVIEK EU. In: 8. SEMINAR O UDRZNOSTI MASA,MASNYCH VYROBKU A LAHUDEK. Hotel SKI a Skalsky dvur u Nového Mesta na Morave 5.-6. zárí 2006. 2006. s.16-19.
Rok vydania:
2006
Kategória:
BEC - Odborné práce v zahraničných recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
8. SEMINAR O UDRZNOSTI MASA,MASNYCH VYROBKU A LAHUDEK. Hotel SKI a Skalsky dvur u Nového Mesta na Morave 5.-6. zárí 2006
s.16-19
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský