Publikačný výstup

RIL v mlieku ako chemické nebezpečenstvo pri získavaní mlieka v rôznych ekologických podmienkach [Residues of inhibiting agents in milk as the chemical hazard during milk processing on the farm in different ecological conditions].

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - BURDOVÁ, Oľga - MICHAELI, Eva. RIL v mlieku ako chemické nebezpečenstvo pri získavaní mlieka v rôznych ekologických podmienkach [Residues of inhibiting agents in milk as the chemical hazard during milk processing on the farm in different ecological conditions]. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. s. 36-39.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
MICHAELI Eva
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006
Konferencia o hygieně a technologii potravin
s. 36-39
Vydavateľ:
Veterinární a farmaceutická univerzita
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský