Možnosti aplikácie prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative application natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermanted milk products].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti aplikácie prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative application natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermanted milk products]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 68-70.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin
Sborník, VFU Brno 19. října 2005
s. 68-70
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický