Publikačný výstup

Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov : [Application of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses]

Informácie o publikácii

Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov : [Application of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses] In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. s. 63-67.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin
Sborník, VFU Brno 19. října 2005
s. 63-67
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický