Publikačný výstup

NUTRITIVE VALUE OF POULTRY MEAT EXPOSED TO EXPERIMENTALLY SIMULATED STRESS.

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra - STANÍKOVÁ, Angela. NUTRITIVE VALUE OF POULTRY MEAT EXPOSED TO EXPERIMENTALLY SIMULATED STRESS. In: . RISK FACTORS OF FOOD CHAIN, October 12-th,2006 Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-759-0, s. 29.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
MASSANYI Peter
Vydanie:
RISK FACTORS OF FOOD CHAIN, October 12-th,2006 Nitra
S. 29
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-759-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický