Publikačný výstup

The effect of vitamin E on the laying intensity and egg shell quality in laying hens.

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠÁLY, Ján - KUSHEV, Janko - NEUSCHL, Jozef - BARANOVÁ, Darina - MAGIC, Dušan ml. - ŠUTIAK, Václav - KREMEŇ, Jozef. The effect of vitamin E on the laying intensity and egg shell quality in laying hens. In: . Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. ISBN 80-8069-281-5, s. 38-39.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
ŠÁLY Ján
0 %
KUSHEV Janko
0 %
NEUSCHL Jozef
0 %
MAGIC Dušan ml.
0 %
ŠUTIAK Václav
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník abstraktov z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003
s. 38-39
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-281-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický