Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín (mäso z voľne žijúcej raticovej zveri - zberne zveriny okrem diviačej zveri) [Check procedures in relation to the safety and hygiena of foodstuffs (meat from the free-living hoofed game - collecting places of the game except wild boars)].
Informácie o publikácii
Zápis:
BOHUNICKÁ, T. - SOKOL, Jozef - GOLIAN, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva - LORINČÁK, Ľuboslav. Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín (mäso z voľne žijúcej raticovej zveri - zberne zveriny okrem diviačej zveri) [Check procedures in relation to the safety and hygiena of foodstuffs (meat from the free-living hoofed game - collecting places of the game except wild boars)]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 62-65.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
s. 62-65
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický