Možnosti využitia naturálnych aditív do krmív a potravín [The possibilities of using natural additives in feeds and food].
Informácie o publikácii
Zápis:
HARICHOVÁ, Darina - SKALKA, Jozef, jr. - VENGLOVSKÝ, Ján - ŠUTIAKOVÁ, Irena - PAČAJOVÁ, Zuzana - SASÁKOVÁ, Naďa - PLACHÁ, Iveta - PETROVSKÝ, Miloslav - NAĎ, Pavel - ĎATELINKA, Ivan. Možnosti využitia naturálnych aditív do krmív a potravín [The possibilities of using natural additives in feeds and food]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 156-159.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
HARICHOVÁ Darina
0 %
SKALKA Jozef, jr.
0 %
0 %
ŠUTIAKOVÁ Irena
0 %
PAČAJOVÁ Zuzana
0 %
0 %
PLACHÁ Iveta
0 %
PETROVSKÝ Miloslav
0 %
0 %
ĎATELINKA Ivan
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
S. 156-159
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský