Publikačný výstup

Perspektívy a reálne možnosti produkcie eko vajec a eko hydinového mäsa v regiónoch Slovenska [Perspectives and real possibilities for production of ecoeggs, ecomeat of poultry, steers and lambs].

Informácie o publikácii

Zápis:
ČÍŽEK, Milan - MARŠÁLKOVÁ, Slávka. Perspektívy a reálne možnosti produkcie eko vajec a eko hydinového mäsa v regiónoch Slovenska [Perspectives and real possibilities for production of ecoeggs, ecomeat of poultry, steers and lambs]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 160-162.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
MARŠÁLKOVÁ Slávka
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef, MÁTÉ Dionýz
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry
S. 160-162
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský