Možnosti inovácie sójových výrobkov [Possibilities of innovation of soyfoods].
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti inovácie sójových výrobkov [Possibilities of innovation of soyfoods]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 141-143.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003
s. 141-143
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský