Analýza a systém hodnotenia úrovne bachorovej fermentácie dojníc.
Informácie o publikácii
Zápis:
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza a systém hodnotenia úrovne bachorovej fermentácie dojníc. In: Výživa hospodárskych zvířat 2003. Brno : MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA, 2003. 2003. ISBN 80-7157-663-8, s. 126-269.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa hospodárskych zvířat 2003
Mezinárodná konference Brno 23. května 2003
s. 126-269
Vydavateľ:
MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7157-663-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský