Publikačný výstup

Smerovanie potravinárskej legislatívy v Slovenskej republike.

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter. Smerovanie potravinárskej legislatívy v Slovenskej republike. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 23-25.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín
Zborník prednášok a posterov, 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 23-25
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-050-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský