Publikačný výstup

Improvement of milk digestion with probiotics on basis of bacillus.

Informácie o publikácii

Zápis:
LINK, Róbert - KOVÁČ, Gabriel - HIŠČÁKOVÁ, Mária - JESENSKÁ, Mária. Improvement of milk digestion with probiotics on basis of bacillus. In: . Hygiena alimentorum XXV: Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone, May 26th-28th 2004, Štrbské Pleso, High Tatras : Proceedings of Abstracts. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 63.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
HIŠČÁKOVÁ Mária
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXV: Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone, May 26th-28th 2004, Štrbské Pleso, High Tatras
Proceedings of Abstracts
S. 63
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-000-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický