Publikačný výstup

The quality of sheep's milk prior to and after dairy treatment.

Informácie o publikácii

Zápis:
VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - SIKLENKA, Pavol - FOTTA, Marián - KALINÁČOVÁ, Viera. The quality of sheep's milk prior to and after dairy treatment. In: . Hygiena alimentorum XXV: Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone, May 26th-28th 2004, Štrbské Pleso, High Tatras : Proceedings of Abstracts. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-8077-000-X, CD-ROM, s. 101.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
SIKLENKA Pavol
0 %
FOTTA Marián
0 %
KALINÁČOVÁ Viera
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXV: Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone, May 26th-28th 2004, Štrbské Pleso, High Tatras
Proceedings of Abstracts
CD-ROM, S. 101
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-000-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický