Evaluation of the main organoleptic backgrounds of selected soybean products.
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Evaluation of the main organoleptic backgrounds of selected soybean products. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.108.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
0 %
0 %
DITTRICHOVÁ Helena
0 %
SABOLOVÁ Gabriela
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004
Proceedings of abstracts
s.108
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-000-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický